Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Árcsökkentés!

Ebben a bejegyzésben szeretnénk pár szót ejteni röviden a jelenlegi világpiaci helyzetről.

A koronavírus okozta gazdasági válságot követte egy megugró infláció, ami először 2021 nyarán ütötte fel a fejét. A kialakult okokról lehet vitatkozni, de az biztos, hogy ezt a helyzetet nagymértékben előidézte a válság miatt leépülő kapacitás, a nagymértékű pénznyomtatás, majd ezt az amúgy sem rózsás helyzetet fokozta az orosz-ukrán háború kirobbanása. Az Eurózónában gyakorlatilag már el is kezdődött a recesszió, ami többek között az energiaválság számlájára írható fel, ezzel párhuzamosan megfigyelhetjük, hogy az infláció lassan minden gazdasági területet érint. Nehéz bármit is megjósolni, de a prognózisok alapján az infláció tetőzése a 2023-as év elejére várható.

Hogyan védjük vásárlóinkat ebben a kialakult gazdasági helyzetben?

A mi feladatunk, hogy a piac negatív változásaiból vásárlóink a lehető legkevesebbet tapasztalják. Az elmúlt időszakban több olyan kedvezményt is bevezettünk, amivel vásárlóink életét szeretnénk könnyebbé tenni. Például ilyen a nemrégiben bevezetett ingyenes szállítási kedvezményünk, amit minden 30 000 Ft feletti rendelésnél biztosítunk vásárlóink számára. Továbbá új fizetési lehetőségként bevezettük a Bariont. Az elszabadult energia árak ellenére autószervizüknkben továbbra is verhetetlen áron biztosítjuk a javítási óradíjat.

Célunk, hogy gyorsan alkalmazkodjunk a piaci változásokhoz, mindig szem előtt tartva vásárlóink igényeit. Ennek tükrében árainkat 5%-kal csökkentettük. Az áraink kialakításánál figyelembe vesszük az éppen aktuális euró és forintárfolyam állását, ezért ennek a kedvező alakulása miatt, lehetőségünk volt árcsökkentésre. Üzletpolitikánk 20 éve töretlen és változatlan; egy ilyen helyzetben nem engedhetjük meg magunknak, hogy más kárára több nyereséghez jussunk.  

Reméljük hasznos volt a cikk, ha további tartalmakra is kíváncsi, kövesse Facebook és Instagram oldalunkat és hírleveleinkre is iratkozzon fel, hogy folyamatosan értesüljön a legfrissebb híreinkről és akcióinkról.