Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Karosszéria alkatrészek - Új autóalkatrészek webáruház Budapest

 

Gyári új, új utángyártott karosszéria alkatrészek, beszerelési garanciával.

Webáruházunk termékpalettáján többek között az alábbi karosszéria alkatrészeket ajánljuk figyelmébe: Kárpitok szőnyegek, ablakemelő szerkezet, karosszéria alkatrészek, lámpák, ködlámpák, visszapillantótükör, zár és -kilincs alkatrészek, stb.

Karosszéria elemnek azokat az autó alkatrészeket nevezzük, amelyek a jármű külső felületét borítják. A karosszéria elemek között rengeteg féle alkatrészt különböztetünk meg, anyaguk, felszerelésük, illetve funkciójuk alapján. A karosszéria elemekre jellemző, hogy az autó vázszerkezetére vannak rögzítve. Az autó váza speciálisan lett megtervezve, illetve kialakítva, amiben a többi kulcsfontosságú alkatrész helyezkedik el. A modern karosszériákra jellemző, hogy a tervezésnél gyűrődő zónákat hoznak létre, amelynek kulcsfontosságú, akár életmentő szerepe is lehet, egy esetleges balesetnél.

A karosszéria alkatrészek beszerzésére a legtökéletesebb választás a webáruházas vásárlás. Ahhoz, hogy mi segíteni tudjunk Önnek kiválasztani a szükséges karosszéria alkatrészt, először is tudnunk kell, hogy mit keresünk, amihez szükséges ismerni a karosszéria elem cikkszámát. Ha a cikkszám nem ismert, akkor az alvázszám alapján könnyen ki tudjuk keresni Önnek a kívánt karosszéria alkatrészt.

Az autókarosszéria javítás az esetek túlnyomó többségében a sérült, vagy elöregedett elemek cseréjét foglalja magában.

Miben más az utángyártott mint a gyári karosszéria alkatrész?

A válasz: Semmiben. Az utángyártott karosszéria elem jó választás lehet, ha karosszéria elem csere előtt állunk. Először is kedvezőbb áron jutunk hozzá, másodszor esztétikailag sem marad alul a gyárihoz képest. Felmerülhet a kérdés, hogy akkor miért érhető el kedvezőbb áron. A válasz egyszerű: olyan helyen készül, ahol az olcsóbb munkaerő kínálta versenyelőnyt hasznosítani lehet, ezzel párhuzamban a karosszéria alkatrész minőségben nem szenved hátrányt. Az utángyártott karosszéria elemek mint például: visszapillantó tükör, lámpák, lökhárító, szőnyegek abban az esetben versenyképesek a gyárival szemben, ha nem csak az áruk kedvezőbb, de a beszerezhetőséget tekintve is könnyebben elérhetőek. Ez adódhat abból, hogy a közelben gyártják, vagy akár a szállítási feltételek rugalmasabbak.

Ha, nem talál weboldalunkon Önnek megfelelő karosszéria alkatrészt, akkor hívjon minket és egyeztessünk az Ön számára megfelelő alkatrész beszerezhetőségéről.

Szervizünkben beszerelési garanciát is adunk!

Felhívjuk a figyelmét arra, hogy a nálunk vásárolt alkatrészeket szervizünkben, előzetes egyeztetés után be is szereljük. Ez Önnek az általunk adható legnagyobb garanciát, a beszerelési garanciánkat adja.

Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák és HUF-ban értendők.

Mindenre kiterjedő, teljes körű szakmai és kereskedelmi információkkal várjuk személyes, vagy telefonos érdeklődését, megrendelését webáruházunk Ügyfélszolgálatán.

Gyári új és új utángyártott Karosszéria alkatrészek webáruház - Garo Super Kft
Ügyfélszolgálat - 06-1-253-8366