Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ingyenes szállítás

Tudta? Ha 30 000 FT értékben rendel tőlünk autóalkatrészt, mi azt díjmentesen kiszállítjuk otthonába

Ahogy azt már előző bejegyzéseinkben is említettük, számunkra nagyon fontos, hogy ebben a rohanó és egyre dráguló világban, mindig újabb és újabb kedvezményekkel, egyszerűbb fizetési lehetőségekkel és nem utolsó sorban szakmai hozzáértésünkkel segítsük mind a már meglévő, mind az újonnan regisztráló ügyfeleinket. Ezért egy újabb kedvezménnyel kedveskedünk vásárlóink számára, ugyanis, aki 30 000 Ft értékben vásárol nálunk, annak díjmentesen szállítjuk ki a megrendelt alkatészt.

Mit kell tennem a kedvezmény érvényesítéséért?

Semmit. Webáruházunk automatikusan érzékeli, ha a kedvezményre jogosító rendelési összeget elérte, illetve meghaladta, így a szállítási költség hozzá sem adódik a megrendelt termék árához. A megrendelni kívánt termék súlya nem befolyásolja a kedvezményt.

Rendelési KISOKOS                                                                                                                 

1, Termék kiválasztása esetén kattintsunk a „Kosárba” gombra – ilyenkor felugrik egy ablak, ahol választhatjuk a „Tovább válogatok” opciót, de ha befejezettnek érezzük a vásárlást, akkor kattintsunk a „Tovább a kosárhoz” lehetőségre.

2, Kosár: Láthatjuk az általunk kiválasztott termék(ek)et, kapunk egy összegzést a termék(ek) árát illetően. Ha mindennel elégedettek vagyunk és semmit sem felejtettünk ki, nyomjuk meg a „Tovább a pénztárba” gombot.

3, Itt egy négylépcsős rendelési felülettel találkozunk, ahol szükség van néhány adat megadására a rendelés véglegesítéséhez:

3.1, Először is pár személyes adatunk megadására van szükség mint pl.: Vezeték és keresztnév, érvényes e-mail cím, telefonszám.

3.2, Másodszor szükséges kiválasztanunk a számunkra legkedvezőbb szállítási módot. Itt választhatjuk a személyes átvételt, Garo Super Kft. telephelye: 1171 Budapest, Pesti út 474., továbbá dönthetünk a házhoz, illetve a csomagpontra szállítás mellett is.

3.3, Harmadszor a széles körű fizetési módok közül választhatunk mint pl.: Barion bankkártyás fizetés, banki átutalás (előre utalás), Borgun bankkártyás fizetés, készpénzes fizetés az üzletben, bankkártyás fizetés az üzletben. Ebben a menüben szükséges megadni számlázási címünket is.

3.4, Az utolsó lépés nem más, mint az összegzés.  Itt ellenőrizhetjük a megrendelt termék(ek) árát és mennyiségét, a ránk vonatkozó adatok helyes kitöltését, majd a vásárlási feltételek elfogadásával a „Megrendelem” gombra kattintva sikeresen véghez is vittük a rendelést.

Egy másik fontos tudnivaló:

Reméljük hasznos volt a cikk, ha további tartalmakra is kíváncsi, kövesse Facebook és Instagram oldalunkat és hírleveleinkre is iratkozzon fel, hogy folyamatosan értesüljön a legfrissebb híreinkről és akcióinkról.