Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

MPL szállítás

Örömmel jelentjük be, hogy új szállítási módként már az MPL szolgáltatásait is igénybe lehet venni az oldalunkon leadott rendelések szállításához. Az MPL széles körű hálózatának köszönhetően hatékony és megbízható szállítási megoldást kínálunk ügyfeleinknek, bárhol is tartózkodnak az országban. Reméljük, hogy ezzel az újítással sokaknak segítünk a legjobb szállítási lehetőséget megtalálni.

Az MPL házhoz szállítási szolgáltatása is rendelkezésre áll azoknak, akik előnyben részesítik a hagyományos szállítási módot. Ebben az esetben kényelmesen otthonukba érkezik meg a csomag, így nem kell személyesen felkeresniük a csomagátvételi pontokat vagy automatákat. A házhoz szállítás gyors és megbízható módon történik, biztosítva ezzel a vásárlók kényelmét és elégedettségét.

Emellett lehetőség van arra is, hogy a posta pontokon, mint például a kijelölt MOL töltőállomásokon, vagy a szerződött COOP üzletekben is átvegyék a csomagjaikat. Ezáltal még nagyobb rugalmasságot biztosítunk ügyfeleinknek, hogy a nekik megfelelő helyen és időpontban vehessék át megrendelt termékeiket.

A csomagautomaták  könnyen használhatóak, éjjel-nappal nyitva állnak így ideális megoldást nyújtanak azoknak, akiknek kényelmes vagy rugalmas átvételi lehetőségre van szükségük. 

Ezzel garantáljuk, hogy a vásárlók számára a szállítási folyamat zökkenőmentes és egyszerű legyen.

Az aktuális szállítási díjainkat itt találja.